AKTUALNI TEČAJI IN DELAVNICE

DELAVNICA OSEBNE ZAŠČITE

9.3. OB 13.30

Se vam zdi, da ste vedno le izčrpani ter da imajo drugi ljudje neizmerno moč nad vami in vam relativno hitro izsrkajo vso vašo energijo? V današnji moderni dobi, kjer je tempo vedno hitrejši, zahteve ljudi pa vedno večje, se nam kaj hitro lahko zgodi, da se ujamemo v različne dogodke, ki nas energetsko povsem izžamejo. Naša energija in upravljanje z njo pa je bistvenega pomena, saj nam dolgo izčrpavanje energije prinaša čustvene in fizične blokade. Velikokrat se izguba energije zgodi tudi zaradi poslušanja drugih ljudi, vplivov otroštva in podobno. Pridružite se nam na delavnici, kjer se bomo naučili vsakodnevnih zaščit zase kot tudi za svoje ljubljene. Pogledali bomo tudi v lekcije življenja, ki se nam dogajajo in razdelali kako jih uspešno premagati.
Naučili se bomo:
* osnov energijskega ustroja človeka* lekcij duše in kako jih premagovati* obnovitve izgubljene energije* zaščite sebe pred negativnimi ljudmi ali okolji, pred t.i.energetskimi vampirji* zaščite prostora in doma* zaščite živali in otrok ter ljubljenih oseb* spoznali eterične vezi in delali z nadangelom Mihaelom za zaščito, se naučili uporabe vijoličnega plamena in stebra luči* naredili vodeno meditacijo za čiščenje čaker in za obnovitev energije
Ko se boste naučili zaščite, boste lahko to počeli vsakodnevno in skrbeli za svojo energijo. Cena enodnevne delavnice je 80 eur, sestavljena bo iz teoretičnega in praktičnega dela. Prijave obvezne na zs ali na serepenthine@gmail.com. Lepo vabljeni 🙂

VEČERI POGOVOROV O ŽIVLJENJU 1.DEL

9.3. OB 18h

Si ženska, ki je polno zaposlena v službi in doma? Večino svojega dneva ne veš, kako bi organizirala svoj čas, da bi ti uspelo narediti vsaj večji del tega, kar od tebe pričakujejo drugi in kaj si si zadala sama? Je tvoja največja želja, da imela dan samo zase in da te vsi drugi pustijo pri miru? Vsi okrog tebe govorijo, da si moraš vzeti čas zase, sama pa ne veš kako? Potem se nam pridruži na prvem večernem pogovoru o življenju. Vabljena v prijetno družbo, kjer si bomo delile izkušnje ob pogovoru, ki bo potekal v prijetnem, varnem in sproščenem okolju, pod mojim mentorstvom in ob vašem aktivnem sodelovanju. Sami pogovori bodo potekali v manjši skupini in bodo zasnovani tako, da bodo delovali tudi terapevtsko, po potrebi bomo naredili vaje sproščanja in krajšo meditacijo. Po želji se boste lahko pogovoru priključili tudi od doma preko spleta. Pogovor bo trajal približno dve uri, prispevek 10 eurov. Prijave na zs ali na serepenthine @gmail.com. Lepo vabljena:).

ZAČETNI TEČAJ MEDITACIJE ( TUDI PREKO SPLETA)

10.3.2019 OB 13.30

ŽELITE ZMANJŠATI STRES, NAJTI NOTRANJI MIR IN ZAŽIVETI SREČNEJŠE IN BOLJ POLNO ŽIVLJENJE?

Naučili se bomo :

– kaj je meditacija,
– kaj pridobimo z meditiranjem
– tehnike meditacije,
– kako vnesti meditacijo v vsakdanje življenje in
– kako pravilno meditirati.

Tečaj vsebuje teoretični in praktični del z odmori po dogovoru.
Tečaj bo v prostorih Serepenthine na Vrazovi ulici 9 v Ormožu ALI PREKO SPLETA. Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na mail serepenthine@gmail.com. Cena delavnice je 80 eur.
Lepo vabljeni ♥.