Angels Touch

50.00

Opis

Program Angels Touch je edinstven program podpore starostnikom in ljudem z demenco, Alzheimerjevo boleznijo, hudo bolnim in umirajočim ter njihovim svojcem. V času hude bolezni, terminalne faze bolezni in umiranja se ti velikokrat srečajo s težkimi preizkušnjami in bolečino, velikokrat se smrti bojijo, saj je smrt pri nas še vedno tabu. Kot diplomirana medicinska sestra se že leta srečujem z starejšimi ljudmi, ljudmi z demenco, hudo bolnimi in umirajočimi in ker sem ugotovila, da se jim da sočutno in ljubeče pomagati tudi na drug način, sem svojemu znanju in izkušnjam dodala še poseben energetski tretma.

Program za starostnike, ljudi z demenco, Alzheimerjevo boleznijo in njihove svojce obsega enourno srečanje, ki se po potrebi podaljša in vsebuje edinstveno kombinacijo različnih energijskih tehnik ( reiki, Lemurian Light Healing, angelsko intuitivno svetovanje, različne sprostitvene tehnike). Z večimi različnimi raziskavami po svetu so dokazali, da so energijske tehnike kot so reiki in njemu podobne zelo učinkovite pri starostnikih in ljudmi z demenco ter Alzheimerjevo boleznijo, saj se izboljša njihovo psihofizično stanje in kondicija, izboljša se koncentracija, postanejo bolj umirjeni in mirnejši, zmanjšajo se bolečine ter tako bolj harmonično preživljajo svoje dni.

Program za hudo bolne, umirajoče in njihove svojce obsega enourna srečanja po dogovoru na njihovem domu, na daljavo ali z dovoljenjem na drugih lokacijah ter vsebuje energetsko podporo z različnimi energijskimi tehnikami in sočuten in razumevajoč pogovor. Telo se ob prejemanju energijske podpore sprosti in umiri.  Nespečnost, nervoza, depresija, apatičnost, slabost, bolečine se  omilijo, prav tako  se zmanjšajo stranski učinki zdravil. Pri rakavih bolnikih se pogosto vidijo napredki pri zmanjševanju bolečin, strahu in splošnega počutja.
Pogosto se v času tretmaja in po njej aktivirajo globoki spomini, umirajoči pa se lažje odpre in spregovori o svojih potrebah in željah.
Umirajoči se skozi  energijsko podporo lažje poveže z stvarstvom in  najde stik z svojo lastno dušo in onostranstvom.
Program tako vodi do kvalitetnejšega življenja, bogatejših medsebojni odnosov, lažjega sprejemanja in priprave na smrt tako umirajočega kot tudi vseh družinskih članov.

Srečanja se izvajajo po potrebi in po dogovoru v Ormožu, Mariboru in po vnaprej določenih terminih v Ljubljani. V primeru obravnave na domu in na drugih lokacijah se cena poveča glede na oddaljenost od lokacije, kjer se program redno izvaja. Možna  je tudi izbira mesečnega paketa programa.

Več o programu samem si lahko preberete tudi v intervjuju na portalu edemenca:

Marjana Korotaj – Intervju Angels Touch