“Healing” & Balance

50.00

Opis

“Healing”& Balance je edinstvena sprostitvena metoda, ki vsebuje različne energijske tehnike ( Reiki, Lemurian Light Healing, individualne vodene meditacije, sprostitvene tehnike)  ki vam bo pomagala, da boste prišli v popolno ravnovesje na vseh nivojih in se boste spet počutili umirjeni, spočiti, energijsko napolnjeni in popolnoma v stiku s seboj, pripravljeni, da se spet vrnete v zunanji svet.

” Healing ” in Balance  je primeren za ljudi vseh starosti, priporočam jo predvsem takrat, kadar ste konstantno pod stresom, ko ste utrujeni brez razloga, ko čutite notranji nemir in tesnobo, brezvoljnost, strahove, ko ste razdražljivi, vas muči nespečnost ali pa takrat, ko si bi radi preprosto “napolnili baterije” in storili nekaj zase. Zelo je učinkovit kot podpora pri vseh fizičnih boleznih, bolečinah, pred in po operacijah, med kemoterapijami…

“Healing” & Balance se izvaja v Ormožu, Mariboru in Ljubljani ali na daljavo. Traja 60 minut, priporočajo se tri obravnave zaporedoma, saj je takrat učinek najboljši in dolgotrajnejši.

Izvajanje programa v Ljubljani je samo po dogovoru in ob določenih terminih, ki bodo vnaprej razpisani.