INDIVIDUALNI MENTORSKI PROGRAM ŽENSKA NOVE DOBE

Se zavedaš, da si kot ženska enkratna, neponovljiva, nežna, divja, močna, ljubeča, zdravilna, podporna, intuitivna in skrbna oseba v enem? Da si na tem svetu, da živiš tudi svojo zgodbo, ne samo zgodbo drugih? Se ti dogaja, da podpiraš vse štiri vogale hiše, ne samo treh? Si mama, partnerka, gospodinja, zaposlena ženska in ko je tvojega dneva konec, bi rada samo padla v posteljo? In te kljub temu ne cenijo, ne spoštujejo, ti ne dajo vrednosti, ki si jo zaslužiš? Misliš, da je življenje pač tako in da je pač takšna usoda žensk? Vendar, nekje globoko v sebi veš, da obstaja še več. Da to ni življenje, ki si si ga želela in ki bi ga rada živela do smrti. Da bi rada živela tudi svoje sanje.
Potem vabljena, da se udeležiš individualnega mentorskega programa za ženske, ki je nastal na podlagi mojih življenjskih izkušenj, dolgih let iskanja same sebe, zanikanja same sebe in spoznavanja odnosa drugih do mene in predvsem mene do same sebe. Za menoj je veliko prebranih knjig in izobraževanj s področja osebne rasti, toda življenje samo nam lahko da veliko, veliko več. To, da mi je življenje samo dalo ogromno izkušenj, lekcij in možnosti, da se spoznam v globine svoje duše, ni bilo slučajno. To, kar sem spoznala, izkusila, preživela in dojela in pretopila v modrost, bi rada delila z vami. Kajti, kako bi vedela kako se počutiš, kako boli, kako je, ko si brezmočen, ko ne veš naprej, ko si ujet, ko te nihče ne razume, ko je vsak dan enak prejšnjemu, ko si želiš biti ti in živeti svoje življenje, ko si želiš le toplega objema in da te nekdo razume, če tega ne bi izkusila sama ♥?

KAJ Z UDELEŽBO DOBIŠ?

Moje mentorstvo na tvoji poti osebnostne rasti, kjer bova skozi tedenska enourna osebna srečanja ali srečanja po skypu in neomejeno svetovanje po mailu poskrbeli, da boš:
– spoznala žensko energijo v sebi,
– se spoznala kot oseba,
– se naučila postavljati zdrave meje in do kod sega tvoja
odgovornost do drugih
– pogledali bova kaj te v življenju omejuje na področju odnosov, parterstva in financ
– ugotovila kako se spomniti svojih želja in jih pričeti živeti
– se naučila kako spremeniti odnos do sebe in se imeti rade
– spoznala kako postaviti sebe na prvo mesto in klub temu ostati ljubeča in
odgovorna mama, partnerka, sodelavka in prijateljica
– odpustila drugim, predvsem pa sebi
– naučila kako postati bolj samozavestna
– spoznala kako prekiniti odvisniške odnose, ki nam ne služijo in še in še…

Ob prvem srečanju dobiš kot darilo reading-sporočila tvojih vodnikov

Srečanja bodo potekala , v varnem, sproščenem in zaupnem okolju, v uro in pol dolgem vsakotedenskem srečanju bova predelali določeno tematiko, naredili vodeno meditacijo, po potrebi reiki terapijo, predvsem pa se individualno posvetili aktualnim problemom v tvojem življenju♥.

Zagotavljam ti prijetno druženje, zanimivo in zdravilno popotovanje v globine sebe in v kolikor si boš to res želela, se bo tvoje življenje obrnilo na glavo. V pravo smer seveda ♥.

Moje mentorstvo poteka v obliki podpore preko osebnih srečanj, maila in skypa, dokler ne boš začutila, da si pripravljena na novo pot sama.

Cena individualnega mentorskega programa je prvi mesec 190 eur in vsak nadaljni mesec 170 eur mesečno.
Prijave na mail serepenthine@gmail.com.