PAKETI INDIVIDUALNIH SVETOVANJ

 

SVETOVANJE Z REIKI PODPORO IN VODENO MEDITACIJO TRAJANJE 120 do 180 minut

Svetujem vam, da si ta paket izberete ob prvem individualnem svetovanju, saj temelji na poglobljenem pogovoru, iskanju vzrokov za vaše fizične težave ali težave na področju odnosov, financ in življenja nasploh. S skupnimi močmi in ciljanimi vprašanji boste prišli do spoznanj, zakaj se vam v življenju dogajajo vedno iste stvari, zakaj se vam dogaja kar vam ni všeč in kar vas vedno znova prizadene. Ko ozavestite vzroke svojih težav, skupaj poiščeva možne rešitve in poti, da se vzroki težav predelajo, razrešijo, da se očistijo blokade in prepričanja, ki vam več ne služijo. Vodeni pogovor in poslušanje potekata v sproščenem, mirnem in zaupljivem okolju, glede na težave se odločiva za Usui, Kundalini ali Shamballa reiki podporo in vodeno meditacijo.

CENA SVETOVANJA 90 EUR

INDIVIDUALNO SVETOVANJE Z REIKI PODPORO – TRAJANJE  75 DO 90 minut

Ta paket je skrajšana verzija prvega paketa in ga priporočam za vsa nadaljna srečanja. Poglobljenemu pogovoru in iskanju vzorcev, vzrokov, prepričanj, ki vplivajo na vaše življenje dodam še reiki podporo, ki deluje na fizično, čustveno, mentalno in duhovno telo in nam na nežen način prečisti vsa štiri telesa, odpravi karmične vzroke težav in odpravi energetske blokad ter pomaga pri zdravljenju fizičnih in psihičnih bolezni.

CENA SVETOVANJA 60 EUR

USUI, KUNDALINI, SHAMBALLA REIKI PODPORA-TRAJANJE 45 minut

Eden izmed nežnih, ljubečih in zelo učinkovitih metod, kako iz svojega življenja umakniti vse, kar nam več ne služi in kar ni v naše najvišje dobro je reiki. Ko mu dovolimo stopiti v svoje življenje, ko ga vzamemo za svojega in ga pričnemo dejansko živeti, se nam življenje postavi na glavo. V dobrem smislu :). Po mojih lastnih izkušnjah in izkušnjah mojih učencev, ki sem jih inicirala v reiki, se življenje spremeni v tem smislu, da se razbremenimo blokad, vzorcev in prepričanj, ki temeljijo na nižjih vibracijah, kot so strah, jeza, zamera, obsojanje, travme. Te nižje vibracije nadomesti visoka vibracija energije reikija, energija ljubezni, sočutja in miru. V našem fizičnem telesu se vzpostavi ravnovesje in harmonija, v naše srce pa se naseli mir.

Reiki podpora je nežna alternativna metoda, ki podpira zdravljenje fizičnega, duhovnega, emocionalnega in čustvenega telesa, z njo pomagamo pri zdravljenju nezavednih vzorcev, travm, prepričanj, karmičnih vzorcev…Reiki podpora poteka v sproščenem, varnem in mirnem okolju, glede na vrsto težav pa izberem Usui, Kundalini ali Shamballa reiki.

CENA 40 EUR

REIKI PODPORA NA DALJAVO – 45 minut

Reiki podpora na daljavo je enako učinkovita kot reiki podpora v živo, saj za energije ni omejitve časa in prostora. Priporočam jo takrat, kadar zaradi pomanjkanja časa, nezmožnosti prihoda v svetovalni prostor ali kadar želite uživati v energetski podpori v svojem domu.

CENA 30 EUR