Branje duše je namenjeno vsakomur, ki si želi poglobljenega uvida, vpogleda v svoje življenje.
Duša te pokliče na zmenek, ko ne znaš več naprej. Ko čutiš, da moraš spremeniti svojo pot, pospešiti korak ali ga zaustaviti, da boš spet slišal/a, čutil/a, vedel/a.
Tako enostavno je v bistvu življenje, toda mi tukaj, na naši zemeljski pustolovščini, ga znamo zakomplicirati, otežiti, narediti ovinke.
Duša ti bo povedala zakaj si tukaj, povedala ti bo, kaj je tvoj namen. Kajti brez tega, da bi poznali svoj namen tukaj, je naše življenje brez smisla. Takrat se čutimo neizpolnjeni, čutimo, da nam nekaj manjka, smo nezadovoljni, nesrečni in se zatikamo v neskončne lekcije. Vedeti svoj namen, svojo poslanstvo tukaj, je neverjetno osvobojajoče, pomirjujoče in da našemu življenju smisel.
Duša ti bo na srečanju odgovorila na tvoja vprašanja ali pa tudi ne. Mogoče ti bo povedala samo to, kar moraš v tem trenutku vedeti, kar je zate najpomembnejše da veš. Te bo pa vsekakor usmerila na pravo pot, te potolažila, navdihnila, pobožala, objela. Te pozdravila in ti osvetlila bolečine v tebi, ki še želijo biti videne. Ti povedala, da si čudovit/a in neprecenljiv/a tukaj in zdaj. Dala ti bo konkretne napotke za naprej in ti predala tisto, kar je bistvo tvojega življenje, zakaj si sploh tukaj v tem času in prostoru. Si pripravljen/a na zmenek z Njo? Branje duše ni samo pogovor med teboj in tvojo dušo. Odvije se tudi energijsko zdravljenje na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju. Sprostijo se strahovi, razsvetlijo se ovire in pričneš se zavedati, kakšna je dejansko tvoja moč. Obenem vstopiva tudi v knjižnico akaških zapisov in pogledava, katero preteklo življenje ima na sedanje življenje največji vpliv in kaj od tam te blokira, da ne moreš naprej.Prijave na branje duše na mail serepenthine@gmail.com.Branje duše je izjemno srečanje s samim seboj in traja od ene ure do ure in pol, na željo dobiš tudi posnetek branja duše.Prispevek za 30 minut 60 eur, za eno uro 99 eur in za uro in pol 144 eur.