Individualno intuitivno svetovanje je namenjeno vsakomur, ki si želi poglobljenega uvida, vpogleda v svoje življenje.
Duša te pokliče na zmenek, ko ne znaš več naprej. Ko čutiš, da moraš spremeniti svojo pot, pospešiti korak ali ga zaustaviti, da boš spet slišal/a, čutil/a, vedel/a.
Tako enostavno je v bistvu življenje, toda mi tukaj, na naši zemeljski pustolovščini, ga znamo zakomplicirati, otežiti, narediti ovinke.
Duša ti bo povedala zakaj si tukaj, povedala ti bo, kaj je tvoj namen. Kajti brez tega, da bi poznali svoj namen tukaj, je naše življenje brez smisla. Takrat se čutimo neizpolnjeni, čutimo, da nam nekaj manjka, smo nezadovoljni, nesrečni in se zatikamo v neskončne lekcije. Vedeti svoj namen, svojo poslanstvo tukaj, je neverjetno osvobojajoče, pomirjujoče in da našemu življenju smisel.
Duša ti bo na readingu odgovorila na tvoja vprašanja ali pa tudi ne. Mogoče ti bo povedala samo to, kar moraš v tem trenutku vedeti, kar je zate najpomembnejše da veš. Te bo pa vsekakor usmerila na pravo pot, te potolažila, navdihnila, pobožala, objela. Te pozdravila in ti osvetlila bolečine v tebi, ki še želijo biti videne. Ti povedala, da si čudovit/a in neprecenljiv/a tukaj in zdaj.

Si pripravljen/a na zmenek z Njo?

Prijave na  dušni reading na mail serepenthine@gmail.com.

Cena readinga je za 1 uro 99 eur, za dve uri 180 eur