Zakaj bi prišli na intuitivno svetovanje- branje vaše duše in sporočil vaših vodnikov?

Ker je to darilo, ki ga imajo vaša duša in vaši vodniki za vas.

Veliko ljudi čuti, sploh ob težkih situacijah življenju, da je nekdo ob njih, jim pomaga, jih sliši, jih razume. Nekdo, ki ga ne vidijo, samo čutijo njegovo energijo, nekateri ga imenujejo angel varuh, spet nekateri kako drugače. Teh vodnikov, naših angelov varuhov in tudi drugih svetlobnih bitij, ki so z nami vse življenje, če jih le želimo slišati in čutiti je veliko. Veliko stvari bi vam radi predali, jih povedali, vas usmerili na vašo optimalno pot v življenju, toda ko nismo v popolnem stiku s seboj, jih ne slišimo.

To lahko opravim namesto vas, povežem se z njimi in vam predam njihova sporočila za vas.

Kdo sem? Kaj je moj namen v tem življenju in kaj poslanstvo? Zakaj se vrtim v krogu? Sem na pravi poti? Kako lahko izboljšam situacijo v svojem življenju, partnerstvu, financah, zdravju, službi? Če so to vaša vprašanja, potem je individualno svetovanje prava odločitev.

Dušni reading odpira globine, ki jih naše nezavedno ne želi odpirati. Med samim readingom-pogovorom dobimo dovolj informacij kako staro zamenjati z novim. Med pogovorom z vašo dušo in vašimi vodniki dobite odgovore na vprašanja, ki si jih v življenju zastavljate, ki vas v življenju ovirajo in vse, kar morate v tem trenutku vedeti o svoji življenjski poti.

Vaši vodniki vam bodo dali  izjemno točne informacije in natančna navodila za vaše delovanje na različnih življenjskih področjih.

Reading se zaradi trenutne situacije izvaja preko Zooma, traja lahko eno uro ( 90 eur ), uro in pol ( 120 eur ) ali dve uri ( 160 eur ).