SVETLOBNA MEDITACIJA PLEJAD Z READINGI MOJSTROV IN SVEČENIKOV PLEJAD

TERMIN V JANUARJU:

26. 1.ob 17h – PREKO ZOOM UČILNICE

Vabljeni na meditativna potovanja v ozvezdje Plejad. Mojstri in Svečeniki nas že nestrpno pričakujejo, saj je čas, da nam predajo svoja znanja in svoje modrosti in s tem pomagajo našemu planetu in človeštvu na poti evolucije. Ker je plejadska raven naslednji korak oziroma raven človeške evolucije, nam visoko razsvetljena bitja s Plejad želijo pomagati uresničiti naše poslanstvo na tem planetu.
Med samo meditacijo in po njej bo vsak izmed vas prejel osebno sporočilo in vodstvo Mojstrov in Svečenikov Plejad.
Sem tudi jaz duša iz ozvezdja Plejad?
TERMINI & PRIJAVE
Prijave na meditacijo in reading z Mojstri in Svečeniki Plejad: serepenthine@gmail.com
Število udeležencev je omejeno, prispevek 30 eur.

GALAKTIČNI VEČER Z ZVEZDNIMI MOJSTRI

TERMIN V OKTOBRU:

31.10. ob 17h.30. PREKO ZOOM UČILNICE

 

Lepo vabljeni na svetlobno meditativno potovanje in srečanje s svojo svetlobno dušno družino in Zvezdnimi mojstri. Vabljeni na čudovito pot, na pot nazaj domov, k svoji dušni družini tam nekje v vesolju. Naša galaktična družina je družina svetlobnih bitij, ki nam bolj kot kadarkoli prej želi pomagati pri našem prebujenju, osebni rasti in pri tem, da se spomnimo kdo dejansko smo. Da smo božansko bitje in del  vesolja, katerega del je tudi naš planet, na katerem smo se inkarnirali v tem življenju.

 

Zvezdni ljudje ne prihajamo na Zemljo zato, da bi bili izolirani od svoje zvezdne družine, ampak da bi z njo sodelovali v tem času, ko se začasno nahajamo kot bitja v človeškem telesu. Zato je prav v tem času, ko se na Zemlji nahajamo v pomembnem času čiščenja, rušenju starega in sočasno vzpostavljanju novega sveta na višjih dimenijah  izrednega pomena, da se odzovemo na njihovo željo, da nam pomagajo in nas vodijo po poti osebnega prebujenja in prebujenja človeštva samega.

 

Pred meditacijo bo predano tudi krajše kanalizirano sporočilo Zvezdnih Mojstrov in po meditaciji osebno sporočilo dušne družine.

 

Prijave na meditacijo na mail serepenthine@gmail.com