ŽENSKI MAGIČNI KROG

8. marca pričnemo z Ženskim magičnim krogom, ki bo namenjen podpori, druženju, učenju, pomoči pri prehodu na samostojno poslovno pot življenjskega poslanstva in konstantnemu dvigovanju vibracije.

Ženski magični krog je namenjen ženskam, ki so v sebi začutile klic služiti svetlobi, pomagati s svojim znanjem in izkušnjam drugim ljudem, naravi in živalim. Namenjen je ženskam, ki čutijo, da potrebujejo podporo drugih žensk, ki čutijo in si želijo enako kot one same, skupaj z njimi ustvariti magični krog zaupanja, podpore, učenja, dvigovanja vibracije in hoje po poti duhovnega služenja, po poti svojega dušnega poslanstva.

Z Magičnim krogom bomo dale druga drugi neizmerno podporo, ljubezen, mir in spoštovanje. Delile si bomo znanja, skupaj “čarale” novo, lepšo prihodnost, se učile, jačale svojo intuicijo in sestrsko pomagale graditi Novo zlato dobo.

Srečanja bodo potekala tedensko po dve uri, vsako srečanje bo namenjeno tematiki, katero bomo kot skupina začutile, da jo moramo predelati, del vsakega srečanja bo tudi pomoč pri postavljanju lastne poslovne poti življenjskega poslanstva, kratki osebni readingi in meditacija, s katero bomo zdravile in spuščale blokade in dvigovale vibracijo. Z nami bodo svetlobna bitja iz Plejad, naša Galaktična in Zvezdna družina in šamanske sestre iz ozvezdja Arimatis.  Srečanja bodo predstavljala močna zdravljenja, zato je zaželjeno, da si želite resničnega duhovnega napredka.

Število udeleženk je omejeno, prijava na mail serepenthine@gmail.com, mesečni prispevek 80 eur.

Srečanja v marcu bodo 8.3, 15.3, 22.3. in 29.3. od 18h do 20h preko Zoom učilnice.

Spletna stran: Serepenthine