Vabljeni na ekskluzivno delavnico z Vanjo Šuligoj ❤
V delavnici se bomo dotaknili vseh teh dogem, ki nam jih jih je vcepilo krščanstvo, čeprav mogoče nismo živeli v krščanski družini. S podporo svetlobnih bitij, Galaktične družine, Jezusa, Marije Magdalene, Matere Marije in Esenov, bomo zdravili rane preteklih življenj, prepričanj, ki nas v tem življenju omejujejo in se spomnili, od kod dejansko prihajamo ,kdo resnično smo in kakšno je bilo dejansko delo in učenje Jezusa in njegovih učencev.
Delavnica nas bo skozi meditacije vodila na čudovita popotovanja po vesolju in v čas, ko je Jezus širil svoja znanja in se učil pri Esenih. Skozi meditacije bomo dobili številne uvide v tisti čas, prejeli znanja, informacije in zdravljenja. Slišali bomo originalno verzijo molitve Oče naš, ki so jo uporabljali Eseni in jo dobili tudi v slovenski verziji.
Jezus, Marija Magdalena in Mati Marija so bili močno povezani z Eseni, ki so pravzaprav ena izmed ključnih skupin po potopu Lemurije, ki so ohranjala lemurijska znanja čista, živela po lemurijskih načelih in spoštovala vse zakone življenja.
Leta 1946 so našli prve esenske zvitke, t.i. kumranske oz. mrtvomorske zvitke. Na teh zvitkih je jasno opisan način življenja, pa tudi principi duhovne prakse te starodavne duhovne skupine, ki se je umaknila od družbe in živela povsem umaknjeno in duhovno usmerjeno življenje.
Gre za čudovite principe delovanja in zavedanja. Lahko rečemo, da so Eseni živeli v skladu s svojo resnično duhovno naravo.
V današnjem času iščemo pot nazaj k starodavnim esenskim znanjem. Iščemo pot k Lemuriji in zavesti, ki smo jo nekoč imeli. Iščemo pot nazaj k čistosti svojega srca.
Vsak udeleženec bo prejel tudi kratki osebni reading in če bo tako namenjeno uvid v tisto preteklo življenje, ki je bilo najbolj povezano s tematiko krščanstva in vpliva na sedanje življenje ter izjemno natančne napotke za naprej.
Delavnica bo potekala zelo intenzivno, skozi meditacije se bodo zgodile izjemne transformacije vsega, kar nam več ne služi.
Delavnica bo potekala 10.4. od 14h do 20h , preko Zoom učilnice, prispevek 81 eur.
Prijave na serepenthine@gmail.com.
May be a closeup of ena oseba ali več, nebo in somrak
Tadej, Zlatka Korotaj in 4 druge osebe
Všeč mi je

Komentiraj
Deli z drugimi