Retrogradni Merkur, ki je od nas, še posebej v zadnjem tednu, zahteval globok pogled v svojo notranjost in nam dal še zadnjo možnost v tem letu, da res globoko pogledamo v vse, kar imamo še za razčistiti, se počasi poslavlja. Približuje pa se nam mesec december, ko se bodo energije spet postavile na svoje mesto in za njim energijsko posebno močno leto 2020, ki bo izjemno v marsikaterem pogledu, saj bo že v začetku januarja prišlo do poravnave Plutona in Saturna, ki je nismo videli že 38 let, kar bo prineslo poravnave tudi v naših življenjih. Leto 2020 bo karmično izredno močno, saj bo to obdobje močnega karmičnega čiščenja, istočasno pa bomo imeli možnost izjemne duhovne rasti in osebnostnega razcveta.
Vabljeni na vodeno meditacijo in poseben obred čiščenja starih energij, kjer se bomo pripravili na energije meseca decembra in počistili ter predelali odnose in vse energije, ki nam več ne služijo in se tako počasi poslovili od temačnega in zahtevnega meseca novembra. V december bomo tako vstopili z svežo energijo in razbremenjeni starih energij, odnosov in prepričanj in bomo lahko 21.12 z vodeno meditacijo in obredom pričeli z manifestacijo čarobnega leta 2020. Toplo vabljeni na to posebno meditacijo in obred čiščenja vsega, kar želite pustiti za seboj.
Prijave obvezne na mail serepenthine@gmail.com. Cena posameznega dogodka je 25 eur, udeležite se lahko tudi obeh, v tem primeru je cena za oba dogodka skupaj 45 eur.