SVETLOBNE MEDITACIJE PLEJAD Z READINGI MOJSTROV IN SVEČENIKOV PLEJAD

TERMINI V MARCU:

10.3.  ob 17h ONLINE PREKO ZOOM UČILNICE

 

Nova doba je tukaj.

Prebudite se naši dragi, odprite oči in poglejte okrog sebe. Videli boste nas, svojo družino.
Tukaj smo, v vaši bližini, na dosegu vašega in našega srca. Tukaj smo, da vam pomagamo najti to, kar vaša duša išče že eone in eone. Čas je, da ponovno postanemo eno, čas je, da se spet resnično zavedate, kdo dejansko ste.

Plejade in Plejadanci

Plejade so sedež Velikega Belega Bratstva v našem delu našega Univerzuma. So skupina približno petstotih zvezd, ki se nahajajo v ozvezdju Bika. Od Zemlje so oddaljene približno 400.000 svetlobnih let, sedem zvezd je večjih od ostalih in so znane kot Sedem Sester ter predstavljajo žarišča sedmih žarkov Božanske Matere.

Kdo so Plejadanci?
Plejadanci so bitja svetlobe, lahko bi jim rekli tudi ljudje v svetlobnih telesih iz ozvezdja Plejade. So bitja, ki živijo na peti dimenziji in z lahkoto prehajajo v višje dimenzije. Veliko ljudi se sprašuje, kako izgledajo. Toda, veliko bolj pomembno kot to, kako jih lahko vidimo in kako izgledajo je to, kako jih lahko čutimo.
Na naši dimenziji jih ne moremo videti z fizičnimi očmi in ne moremo jih slišati s fizičnimi ušesi. Ne bomo jih videli, kako plezajo iz svojih vesoljskih ladij. Lahko pa jih čutimo s svojim fizičnim telesom, ko si dovolimo premakniti se v svojo notranjost. Ko si dovolimo vstopiti v svoj notranji tempelj, v tempelj svoje duše.
Plejadanci ne bodo vzpostavili stika z nami od zunaj, temveč od znotraj in so zelo odprti za to, da nam pomagajo na naši poti evolucije.
Energija Plejadancev se čuti kot nebeška energija, ki je zelo podobna energiji angelov, je energija, ki ti pogreje srce, je energija ljubezni in modrosti v enem.
Plejadanci, pravi Plejadanci nam nikoli ne bodo pokazali poti do materialnega bogastva, pokazali pa nam bodo pot nazaj domov.
Meditacije in readingi z Mojstri in Svečeniki Plejad
Vabljeni na to pot nazaj domov, s pomočjo Mojstrov in Svečenikov Plejad. Pot domov pomeni, pot nazaj k sebi, k svojemu resničnemu jazu. Pot nazaj domov ne bo nujno pomenila polnega bančnega računa in prepoznavnosti na socialnih omrežjih, bo pa pomenila vibriranje v svetlobi, ljubezni, notranjem miru in zadovoljstvu. Prinesla vam bo vero vase in zaupanje v življenje. Energija Plejad nas opolnomoči, nam da jasnost v življenju in nas popelje v stik s samim seboj. Naenkrat čutimo, da je vse ok in da je vse prav tako, kot mora biti.
Vabljeni na tedenska meditativna potovanja v ozvezdje Plejad. Mojstri in Svečeniki nas že nestrpno pričakujejo, saj je čas, da nam predajo svoja znanja in svoje modrosti in s tem pomagajo našemu planetu in človeštvu na poti evolucije. Ker je plejadska raven naslednji korak oziroma raven človeške evolucije, nam visoko razsvetljena bitja s Plejad želijo pomagati uresničiti naše poslanstvo na tem planetu.
Med samo meditacijo in po njej bo vsak izmed vas prejel osebno sporočilo in vodstvo Mojstrov in Svečenikov Plejad.
Sem tudi jaz duša iz ozvezdja Plejad?
TERMINI & PRIJAVE
Prijave na meditacijo in reading z Mojstri in Svečeniki Plejad: serepenthine@gmail.com
Število udeležencev je omejeno, prispevek 30 eur.Marjana je diplomantka različnih programov Šole Intuicija, intuitivna umetnica, Reiki učiteljica in izjemna intuitivka/medij. Njena meditativna potovanja so naravnost čudovita in tako toplo vabljeni vsi, ki bi želeli pod Marjaninim okriljem spoznavati svet Plejad. – Teja Wood