MARJANA KOROTAJ

Že od majhnega sem na nek način drugačna od ostalih ljudi, saj sem že od nekdaj zelo empatična, obožujem naravo in živali in si najbolj na svetu želim, da bi vsi živeli v miru in sožitju. Kot otroka me je zanimalo vesolje, oboževala sem zvezde in globoko v sebi sem vedno vedela, da obstaja še nekaj, tam nekje daleč. Slutila sem, da obstaja še neki drugi svet, neka druga dimenzija, nekdo, ki me na tem svetu varuje in da je v mojih prsih poleg fizičnega srca še nekaj več, moja duša. Tekom življenja, ki mi ni prizanašalo, saj sem šla skozi težke preizkušnje zanikanja same sebe, težke bolezni, odvisniških partnerstev, ločitve in borbe za vsakdanje preživetje kot mati samohranilka, sem spoznala samo sebe, svoje globine in se dvignila kot feniks iz pepela, bogatejša za ogromno življenjskih modrosti. Prišla sem v stik s samo seboj, začutila svojo dušo v vsej njeni svetlobi in senci in pričela hoditi po poti svojega življenjskega poslanstva. Sem diplomirana medicinska sestra, mama in poslovna ženska, toda najbolj srečna sem, ko lahko pomagam drugim, jih navdihujem s svojo življenjsko zgodbo in jim z svojimi izkušnjami in pridobljenimi znanji pomagam, da tudi oni najdejo sebe in zasijejo v vsej svoji svetlobi.

MOJA ZNANJA IN IZKUŠNJE:

Sem Usui, Kundalini in Angel reiki mojstrica in učiteljica, intuitivna umetnica, Lemurian Light Healing terapevtka in terapevtka ter intuitivna svetovalka s certifikati Šole intuicije.

Sem intuitivna umetnica in ko se postavim pred prazno platno in primem v roke čopič, se skozi mene prične pretakati čista energija iz vesolja. Nikoli ne vem, kaj bo nastalo in nikoli ne vem, komu je slika namenjena. Le stekati se prično valovi čiste mirnosti, ljubezni in notranje harmonije in poteze čopiča in barve se prično izlivati na belino platna.

Učim Usui, Kundalini, Angel in zvezdni reiki, izvajam individualne in skupinske vodene meditacije, branje duše in vpoglede v akaške zapise.

Zelo rada pridobivam nova znanja, da jih lahko z velikim veseljem in srčnostjo delim naprej. Zavedam pa se, da vsa pridobljena znanja ne morejo nadomestiti moje življenjske poti in izkušenj, ki sem jih pridobila tekom Življenja. Prav te izkušnje mi omogočajo, da točno vem, kako se človek pred menoj počuti, kako mu je in kakšna pot je potrebna, da bo postal to, kar si želi postati.